Resultaten

dinsdag 22 juni 2010

Psychiatrisch rapport: Joran gevaarlijk bij tegenspraak

LIMA - Joran van der Sloot is lichtgeraakt als het op frustraties aankomt en "heeft geen respect voor vrouwen", staat in een Peruaans psychiatrisch rapport. Van der Sloot, die verdacht wordt van de moord op een Peruaanse vrouw, "verdraagt het niet als iemand hem tegenspreekt", blijkt uit het onderzoek.

,,Hij ziet dat als een uitdaging; hij is emotioneel onvolwassen", luidt de conclusie van de Peruaanse specialisten. Van der Sloots gedrag kan zo plots omslaan en hem zijn zelfbeheersing doen verliezen.

,,Hij voelt zich tevens superieur tegenover de andere sekse. Hij heeft geen respect voor vrouwen,'' beweert het document dat voor de Peruaanse rechtbank is opgesteld. CNN heeft een exemplaar van het rapport. ,,Hij vertoont trekken van een asociale persoonlijkheid en is onverschillig voor het welzijn van anderen."

Gisteren verklaarde van der Sloot aan de rechter dat zijn rechten na de arrestatie voor de moord op Stephany Flores geschonden werden. Morgen wordt beslist of de opsluiting van de Nederlander al dan niet legaal is. Als van der Sloot geen gelijk krijgt, gaat hij in hoger beroep. (PO)

Bron: Ad.nl

Geen opmerkingen: