Resultaten

maandag 21 juni 2010

Joran van der Sloot weigert te getuigen

Met gebrekkige google vertaling:

De bekende moordenaar van de student Stephany Flores, Joran van der Sloot , daalde vandaag aan de rechter vragen te beantwoorden van Carlos Morales Cordova, wie kwam Castro Castro gevangenis voor een eerste ijverig met het onderwerp.

Según informó Radio Programas, el magistrado permaneció por casi una hora en el interior del centro penitenciario, y finalmente tuvo que dejar constancia de la negativa del holandés en un acta conjunta con el fiscal del caso.

Radioprogramma's gemeld, de rechter bleef bijna een uur in de gevangenis, en ten slotte moest de aandacht vestigen op de weigering van Nederland in een gezamenlijk rapport met de officier van justitie.

En la frustrada diligencia también participó el abogado del holandés, Máximo Altez, quien se retiró sin dar declaraciones a la prensa.

In de gefrustreerde nam ook de advocaat van de Nederlander Max Hoogheid, die met pensioen zonder verklaringen aan de pers.

Según informó la radioemisora, ya antes el letrado había dicho que su cliente no declarará ante el juez hasta que no prospere el hábeas corpus que presentó para que se anule todo lo actuado, es decir, su confesión del crimen.

Zoals gemeld door de radio, zelfs voordat de advocaat had gezegd dat zijn cliënt niet hoeft te declareren voordat de rechter tot een mislukte habeas corpus ingediend voor de nietigverklaring van de procedure, dat wil zeggen zijn bekentenis aan de misdaad.

También trascendió que momentos antes de la llegada del juez, Van der Sloot vio el partido Suiza-Chile en compañía del sicario colombiano Alejandro Trujillo Ospina.

We leerden ook dat vlak voor de komst van de rechter, Van der Sloot keek naar de wedstrijd Chili-Zwitserland in het gezelschap van Hitman Ospina Colombiaanse Alejandro Trujillo.

Con quien sí quiso hablar Van der Sloot fue con un periodista de “De Telegraaf”,

Met wie zij wilde Van der Sloot praten was met een journalist van "De Telegraaf"
a quien contó que confesó el crimen de Flores a cambio de un supuesto ofrecimiento de extradición por parte de la policía.

die vertelde Flores bekende de misdaad in ruil voor een vermeende aanbod van uitlevering door de politie.

Esta entrevista se difundió hoy.

Dit interview werd uitgezonden vandaag.


Bron: Elcomericio.pe

Geen opmerkingen: