Resultaten

dinsdag 22 juni 2010

Docu Anita van der Sloot vanavond op tv rtl4 20:30

Anita van der Sloot, de moeder van Joran, heeft een tv-interview gegeven aan RTL 4. De zender pakt dinsdagavond uit met het gesprek, waar een uitzending van een uur is gemaakt. Het interview is meteen na Goede Tijden Slechte Tijden te zien op de zender, een preview was zojuist te zien in RTL Boulevard. Alle ontwikkelingen rondom Joran van der Sloot zijn nog altijd (wereld)nieuws.

In het gesprek gaat RTL vooral in op hoe Anita de arrestatie en verhalen rondom Joran ervaart. “Wat doe je als moeder als je eigen zoon gelinkt wordt aan de verdwijning van en moord op twee jonge vrouwen, twee zaken die wereldwijd enorm in de belangstelling staan? Ga je hem na een mogelijke veroordeling in de gevangenis regelmatig opzoeken? Zou je dat kunnen en willen opbrengen?”, zijn enkele vragen die zijn gesteld.

Anita vertelt in het interview over zijn jeugd, over hoe hij aan het ouderlijk toezicht wist te ontsnappen en over zijn vele leugens. Ook licht ze toe hoe ze de afgelopen vijf jaar heeft beleefd, van de verdwijning van Amerikaanse Natalee Holloway op Aruba tot en met de moord op Stephany Flores in Peru. Hoe ziet zij de toekomst voor Joran, en hoe ziet zij als moeder haar zoon nu?

Vandaag heeft De Telegraaf overigens een interview met Joran vanuit zijn cel in Peru. Hulde voor verslaggevers John van den Heuvel en Bert Huijsjes die dat voor elkaar hebben weten te krijgen. Eerder zond SBS 6 al twee ingelaste documentaires uit rondom de arrestatie van Joran van der Sloot.

Bron: Zappen.blog.nl

Geen opmerkingen: