Resultaten

zondag 20 juni 2010

Geen contact tussen Joran van der Sloot en vader slachtoffer

De advocaat van de familie van de vermoorde Stephany Flores heeft in een interview met de Wereldomroep ontkend dat er een ontmoeting is geweest tussen Joran van der Sloot en zakenman Ricardo Flores, de vader van het slachtoffer.

Met zijn verklaring zegt advocaat Edward Álvarez een eind te willen maken maken aan geruchten over een gesprek tussen Van der Sloot en Flores, waarbij de laatste Joran met de dood zou hebben bedreigd.

Álvarez zegt dat 'er geen enkele mogelijkheid bestaat dat de vader van het slachtoffer contact heeft gehad met de verdachte van de moord op zijn dochter'. Flores zou slechts eenmaal naar de politie zijn gegaan om een verklaring af te leggen en daarbij was de verdachte niet aanwezig, aldus Álvarez.

Intussen is bekend gemaakt dat het strafproces tegen Van der Sloot op 21 juni in de Peruaanse hoofdstad Lima begint. Voor wat betreft de bewijslast zegt Álvarez dat er nog veel onderzocht moet worden, zoals de bestanden op de laptop van Joran van der Sloot en de telefoongesprekken die Stephany Flores heeft gevoerd' aldus advocaat Álvarez.

Bron: rnw

Geen opmerkingen: