Resultaten

maandag 21 juni 2010

Online Joran martelen voor bekentenis

Nu Joran van der Sloot opnieuw wereldnieuws is, figureert de Nederlander in een aantal gewelddadige spelletjes. Ook wordt op internet de spot met hem gedreven.

Bekentenis onder hoogspanning
Zo kun je bij roundgames.com Joran martelen en zodoende proberen hem een bekentenis te ontfutselen. Als je maar op het juiste moment de hoogspanning op zijn lichaam zet, gaat-ie vanzelf wel overstag, is het idee.

Bespuug Joran
Op een andere site kun je in de huid van een lama kruipen, om de vermeende moordenaar van Stephany Flores te bespugen. Als je Joran raakt, krijg je complimenten van niemand minder dan Peter R. de Vries, die al jaren probeert Jorans betrokkenheid bij de dood van Natalee Holloway te bewijzen.

Meppen met knuppel
Bij Flashplay.nl maken ze je het zo mogelijk nog simpeler. Men neme een oranje knuppel en men mept Joran zo hard als het mogelijk is. Als Van der Sloot geraakt is, komt er in beeld te staan met welke snelheid hij geslagen is.

Button en trui
Verder zijn er ook diverse gadgets over de Nederlander verkrijgbaar. Zo is er op eBay een button te verkrijgen waarop 'Joran van der Sloot, Seriemoordenaar' valt te lezen. Op Marktplaats verkoopt iemand dezelfde trui als die Joran droeg toen hij in Peru gearresteerd werd.

Bron: Rtl.nl

Geen opmerkingen: