Resultaten

zaterdag 31 juli 2010

Artsen: Joran vertoont psychopatische trekjes

LIMA - Volgens artsen in Peru is Joran van der Sloot een impulsieve man met psychopathische trekjes, maar is hij zich bewust van de gevolgen van zijn handelingen. Dat blijkt uit een medisch rapport, waarover Peruaanse media maandag (lokale tijd) berichten.

De artsen onderzochten hem in de zwaar beveiligde gevangenis Miguel Castro Castro in de hoofdstad Lima, waar hij zijn proces afwacht. Het medisch rapport is overgedragen aan de rechter.

Joran van der Sloot (22) wordt ervan verdacht de Peruaanse Stephany Flores (21) op 30 mei in zijn hotelkamer in Lima te hebben vermoord. Tijdens de eerste ondervraging in het proces op 21 juni zei Joran niets. Eerder had hij een bekentenis afgelegd, maar die trok hij later weer in.

Begin deze maand is Joran in de Verenigde Staten ook aangeklaagd voor afpersing. Volgens justitie eiste Joran een bedrag van 250.000 dollar (ruim 200.000 euro) van de moeder van het vermiste meisje Natalee Holloway. In ruil voor dat geld zou hij de locatie van haar lichaam onthullen. Natalee verdween op 30 mei 2005 op Aruba. Joran is hoofdverdachte in de zaak.

Bron: Telegraaf.nl

Geen opmerkingen: